showcase imgshowcase imgshowcase img

IHC De Zorgmakelaar werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners.

Aduard Advies en Beheer
Een adviesbureau dat zich richt op de gezondheidszorg en met name actief is op het gebied van strategie, beleid en productontwikkeling. Gespecialiseerde kennis over de financieringsstructuren van de gezondheidszorg is aanwezig.

Klachtencommissie Extramuraal Medisch Specialist
Een stichting die de klachtopvang in het kader van de Wet Klantrecht Cliënten in de Zorgsector (WKCZ) waarneemt voor met name ZBC’s en solisten.

logo 

Dixis
Een specialist in het leveren van administratieve diensten in de gezondheidszorg, met name op het gebied van de afhandeling van het declaratieverkeer, het debiteurenbeheer en het maken van Vektis declaratiebestanden. Dixis heeft ook een voordelig softwarepakket ontwikkeld om patiëntgegevens vast te leggen (ook in een eenvoudig EPD) en DBC's te registreren, te valideren en te factureren.

   

Tensen & Nolte
Tensen & Nolte Infectiepreventie is een onafhankelijke organisatie, dat sinds 2006 deskundigen infectiepreventie levert aan uiteenlopende instellingen in de gezondheidszorg. Onze deskundigen zijn ervaren, flexibel en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De zorgsector van privéklinieken kennen wij goed; een belangrijk deel van onze opdrachtgevers bevinden zich in deze sector. Wij werken door heel Nederland en zijn inzetbaar op alle probleemniveaus. Van routinematige audits infectiepreventie en scholing tot outbreakmanagement en toezichttrajecten.

M68 | Creatieve Communicatie
Een klein bureau werkend voor grote namen. Een communicatiebureau dat, in samenwerking met IHC, het ZBC kan voorzien van allerlei soorten van communicatie. Van concept tot idee en van huisstijl tot websites en brochures.

 

 

Samen in de Zorg
Samen in de Zorg is specialist in het bemiddelen van zorgprofessionals naar vacatures binnen de gezondheidszorgsector. Door het inzetten van tijdelijke en permanente professionals biedt Samen in de Zorg totaaloplossingen voor personele vraagstukken van haar opdrachtgevers, waaronder ziekenhuizen, ZBC's en organisaties in de geestelijke gezondheidszorg. Samen in de Zorg staat voor detacheren, uitzenden, werven en selecteren en het is de uitdaging om iedere professional te bemiddelen naar een passende zorg-vacature of opdracht.